Prylar till samlingen

2012/04/22 - 1 minute read

Sitter här och funderar på nästa inköp till vad man numera kan kalla för min samling av fotoprylar. En sak jag är riktigt sugen på är riktiga blixt-stativ istället för de vanliga kamerastativen som jag använder till mina externa blixtar. Jag har letat runt på begagnatmarknaden men det är inte alldeles lätt att hitta sådana stativ över huvud taget. De jag väl hittar är av dyrare modell och det är pengar jag inte känner att jag vill lägga.

Kaffebrus.com är en e-handelssida som har massor av fotoprylar i alla prisklasser och där har jag hittat ett stativ som hade passat både plånbok och behov.

Jag skulle i och för sig kunna shoppa loss hur mycket som helst med både blixt-och-paraply-hållare, nya paraplyer, bakgrunder med stativ, softbox och mycket mycket mer. Just nu får jag nog klura mer på dessa som jag faktiskt behöver och kommer att använda ofta.

Foto: Kaffebrus.com

Tags: , , ,