Någonstans mellan Björn Ranelid och Lisbeth Salander

2012/05/30 - 1 minute read

Idag testade jag en softbox av paraply-typ och ett paraply med guld/silver-färgad insida.

Softboxen och jag blev inte riktigt vänner men den gör väl det som en softbox ska göra, varken mer eller mindre. Paraplyet däremot var riktigt grymt och gav bilderna en härligt varm hudton. Insidan är alltså hälften silver, hälften guld för att ge ett lagom varmt ljus som ligger någonstans mellan Björn Ranelid-looken och Lisbeth Salander-looken där de båda representerar helt i guld respektive helt i silver.

Jag har bara använt helvita paraplyer innan och även om det blir bra bilder kommer det nya paraplyet komma väl till pass för de lite varmare, mjukare bilderna. Här är två bilder som jag tog ikväll. Min dotter har nyligen fått en brassestol men hon har alltså inte legat och pressat på beachen, det är paraplyet som får henne att se lite solbränd ut.

Tags: , , , , ,