Mitt nya projekt

2013/09/09 - 1 minute read

Som en del av er kanske redan vet så är jag uppvuxen på Gotland och besöker min ö varje sommar. Vistelserna blir bara längre och längre för varje år, speciellt med en liten dotter, och jag tänkte att jag skulle ge mig på att skapa mig ett namn som bröllopsfotograf på Gotland.

Sagt och gjort är nu sidan Fotograf Gotland skapad och varumärket Bröllopsfotografen på Gotland ett faktum.

Min tanke är att boka in familjens Gotlandssemester utefter de bokningar jag får in och försöka slå mig in på marknaden med mina grymma priser. Hur det går får tiden utvisa men just nu är jag väldigt glad över att jag har tagit det här beslutet och spänd av förväntan. Jag har satt ett litet mål bara för att lägga förväntningarna på rätt nivå, jag hoppas på att få in minst 1 bokning inom 6 månader. Får jag det så har jag chansen att visa vad jag går för och sen hoppas jag såklart på att det lossnar.

Sidan är i alla fall uppe, priserna är uppdaterade, Facebooksidan är skapad och Google+ sidan är skapad.

Nu kör vi!