Bröllop Karlskrona

2014/07/26 - 1 minute read

Semestern på Gotland är snart över för den här gången och vilken semester sen. Värmebölja och fantastiska dagar på löpande band och däremellan några bröllopsfotograferingar i fantastiska miljöer.

Efter snart en månad bär det av hemåt för att krama det sista ur sommaren på hemmaplan och förstås, fotografera några bröllop i Karlskrona också.

Det enda negativa jag kan peka på just nu är att de flesta andra, inklusive bröllopsparen som jag fotograferar, också har semester och kanske passar på att åka på smekmånad. Det medför att inget par har beställt sina redigeringsjobb ännu och jag misstänker att allt kommer på en och samma gång under mina sista semesterdagar. Men men, inget ont som inte för med sig något gott, jag har fått en ordentlig ledighet och kunnat vila upp mig här på Gotland!

Tags: ,