Tidsbokning

2013/10/24 - 2 minutes read

Jag har länge tampats med att hitta en bra lösning för att både hantera tidsbokningar och problematiken med sena avbokningar. Under sommaren genomförde jag ett test med att låta mina kunder boka in sig på tillgängliga tider genom att förskottsbetala en del av summan. Min tanke var, och är fortfarande, att optimera den tid jag lägger ner på min hobbyverksamhet vilket jag anser att den här metoden hjälper mig att göra. Genom att redan vid bokningen ta ut en liten summa i förskott, som endast är återbetalningsbar fram till 2 dagar före fotograferingstillfället, slår jag tre flugor i en smäll. Jag vet vilka som kommer och när, jag minskar risken att få sena avhopp och ger mig själv möjligheten att fylla upp den tid jag har avsatt.

Med det sagt vill jag presentera mitt nya bokningssystem som egentligen är en webshop.

Även om information om kommande fotograferingar sker främst på Facebook och via mailkontakt bokas tiden slutgiltigt i min webshop. När jag lägger ut evenemang på Facebook kommer det alltid att finnas en länk till platsbokningen som sker i webshopen.  Jag lägger ut tillgängliga fototider som produkter i webshopen där du väljer en ledig tid och förskottsbetalar en del av summan i kassan. Återbetalning sker endast om du avbokar senast 2 dagar innan fototillfället.

Ta gärna en titt i webshopen om du planerar att fotografera dig hos mig framöver. I nuläget finns platser kvar på fototillfället som går av stapeln 16-17:e november.

Till tidsbokningen