Tack för din bokning!

Då ses vi snart i Folkets Hus, Nättraby!

Inom några minuter får du ett e-postmeddelande som bekräftar din bokning. Det händer ibland att bekräftelsen hamnar bland skräpposten så kolla även där om du inte hittar det i inkorgen. Om du tvingas avboka din tid gör du det enklast genom att svara på e-postmeddelandet. Avbokning senare än 24h innan utsatt tid debiteras 300kr.

Välkommen!

Så här kommer det att gå till:

1

Kom till studion

Fotograferingen tar ca 1 timme och på den tiden kommer vi ta en massa olika porträtt på dig och din familj, enskilt såväl som i grupp. Fundera gärna över om du har några specifika önskemål så löser vi det på plats. Kanske har alla i er släkt en specifik pose på familjebilderna eller att syskonen alltid gör si eller så på syskonbilderna. Det kan även vara så enkelt att du har sett en väldigt fin porträttbild och vill att era porträtt skall fotas på samma sätt.

2

Välj bilder

Efter fotograferingen skickar jag en länk till alla bilderna från studiosessionen. Du väljer i lugn och ro ut dina favoriter och ger mig en lista på vilka jag ska redigera samt eventuella önskemål på hur du vill att jag redigerar dina bilder.

3

Leverans

När bilderna är klara skickar jag en nedladdningslänk och en faktura via e-post. Du betalar endast för de digitala bilderna enligt min prislista och får dem i både färg och svartvitt samt i både hög- och lågupplöst format. Minsta antalet är 5 men utöver det går det alldeles utmärkt att välja udda antal.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Som prenumerant på mitt nyhetsbrev får du information om kommande fototider och andra erbjudanden före alla andra.

Du prenumererar nu på mitt nyhetsbrev och så snart det finns bokningsbara tider i studion skickar jag ett mail. Håll utkik!